Välkommen till Aktiva Hundar

Välkommen till Aktiva Hundar i Linköping

Vi driver hundhagar i Linköping där hundar och hundägare kan mötas. I dagsläget har vi hagarna Elsas hage (Lektorshagen), Braskens hage (Braskens bro), Lasses hage (Vidingsjö), Charlies hage (Tallboda), Wilmas hage (Skäggetorp) och Märtas hage (Linghem).

I hagarna finns det regler. Dessa regler är inget självändamål utan till för att umgänget skall fungera i hagarna. De bygger på sunt förnuft och handlar om att alla skall kunna umgås och vara välkomna.

Hagarna ägs av Linköpings kommun och är öppna för alla.

Se dig runt och bli medlem. Medlemsavgifterna går till största del till klippning och underhåll och föreningen är icke-vinstdrivande och öppen för alla.

VÄLKOMMEN!

Ny styrelse!

Under årets årsmöte tillkom en helt ny styrelse för aktiva hundar. De nya medlemmarna kan ni se under fliken Kontakt och styrelse. Vi i nya styrelsen hoppas på att kunna utveckla Aktiva hundar med event, kurser och liknande. Vi är så glada att få äran att vara styrelse i denna underbara förening! 

Årsmöteshandlingar inför 16 juni ligger i medlemsarean

9 juni: Nu ligger årsmöteshandlingarna i medlemsarean så att de kan läsas av medlemmar. Du hittar lösenordet på ditt medlemskort. Är du ny medlem och har du ännu inte fått ditt medlemskort? Maila i så fall styrelse@aktivahundar.org

För att kunna rösta på årsmötet eller kunna väljas till uppdrag i föreningen måste du vara registerad som medlem senast till årsmötet.

Än en gång välkommen!

Motioner till årsmötet!

Hjälp oss att göra skillnad i våra hagar, lämna då in motioner till årsmötet. För att få göra detta måste du vara medlem i aktiva hundars förening.

Sista dagen för att lämna in motioner är 15/3

skicka till styrelse@aktivahundar.org